Livsberättelser

Ljuset i tunneln

Allt om Corona Viruset!

Klicka på fliken Mer, sen Corona och virus.

Handla till någon i risk-gruppen, bli en Hjälte.

Godhjälp.se


Röda korsets stödtelefon är öppen mån-fre kl 12-16.
Där får du prata med personer som har förståelse för den nya, tuffa vardagen. Ring 0771-900 800 rodakorset.se


Trött på att leva?

MIND hjälper dig!

Covid-19 – när ska jag söka vård?

De flesta som smittas av covid-19 blir inte allvarlig sjuka. Det är först om din situation blir värre under den tid du sitter i hemkarantän med så kallad egenvård som du ska ringa 1177 för sjukvårdsrådgivning. Om du har mycket svårt att andas, ring direkt till 112. Källa: DN

Livsberättelser


Alla som genomgår en kris i sitt liv får alltid en livsberättelse.

Vi vill ge dessa människor som genomgår och har genomgått en ekonomisk livskris chans att berätta om sin livskris. Vad denna livskris har gett/ ger för personen och familjen idag. Vilka möjligheter som finns och vilka falluckor man ska undvika. Vilken hjälp man får/ fått från samhället, vilka terapeuter/ psykologer och företag man kan rekomendera och inte rekomendera.


Skriv ner din livskrisberättelse på max 2 A4 sidor. Skriv fullständigt namn och adress och den signatur du vill ha på brevet. Vi lägger inte in ditt namn och adress när vi publicerar. Du får gärna skriva telefonnummer för framtiden när organisationen växer och blir större. Vi kanske behöver din hjälp.


Vi kommer inte lägga upp alla brev vi får. Ledningen för Ljuset i tunneln avgör vilka brev som publiceras. Breven kan korrigeras för att inte väcka anstöt eller misskreditera person eller företag på fel sätt. Dessa beslut kan inte överklagas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera